Ik help je terug te keren naar jezelf!
Loopbaanbegeleiding | Coach | Spiegelen met honden | trainer

Ik stel me graag aan u voor!

Ik ben Dunya Ruiter, trotse moeder van 2 prachtmeiden, verliefd op mijn partner en dol op onze franse bull. Ik hou van hardlopen en kickboksen. Na 10 jaar werkervaring binnen het bankwezen ben ik in 2014 mijn eigen bedrijf gestart. 

Ik ben begonnen met lesgeven aan een hondenschool en het uitlaten van honden. Ik ben me toen gaan verdiepen in spiegelen met honden en heb hier de opleiding voor gedaan. Daarnaast een opleiding gedaan tot kindercoach en loopbaanbegeleiding. 

Dit alles bij elkaar maakt nu Dunya Ruiter Coaching. Een bedrijf waar ik mijn energie in kwijt kan en met heel veel liefde en plezier doe!

Ik drink graag een kopje koffie of thee met je om vrijblijvend kennis te maken!

06-52 313 492

info@dunyaruitercoaching.nl

www.linkedin.com/in/dunyaruiter  neem een kijkje op mijn LinkedIn voor mijn loopbaan, opleidingen en recensies.