Ik help je terug te keren naar jezelf!
Loopbaanbegeleiding | Coach | Spiegelen met honden | trainer

Op zoek naar een coach die je in beweging brengt? Kijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.


Loopbaanbegeleiding

Ik ben Dunya en help je graag op zoek te gaan naar je droombaan!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Loop je vast in je huidige baan, weet je niet goed welke vervolg stap te nemen? Ik help je daar graag bij. 

Samen gaan we op zoek naar jouw wensen en maken we een vertaalslag naar een mooie baan voor jou. 

Coach

Ik help je terug te keren naar jezelf! Dit doe ik door je coach vraag te analyseren waarbij ik snel tot de kern kom. Ik breng je in beweging, stel rake vragen en zet je in je kracht.

Mag ik je uitdagen? Neem dan Contact met mij op!

Kindercoach

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Wordt hij gepest op school? Is hij bang voor honden? Ik kan hierin begeleiden. Dit kan samen met een hond, die in het proces ondersteund. Tijdens de gesprekken, waar u als ouder gewoon bij mag zijn, een wandeling buiten of het doen van een activiteit ga ik op zoek naar de hulpvraag van uw kind. Ik leer uw kind hoe hij zichzelf kan aanspreken om deze hulpvraag op te lossen. Ik laat ze naar zichzelf kijken en ga samen op zoek naar antwoorden.  


Spiegelen met honden

Loop je ergens tegen aan? Niet lekker in je vel? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tijd voor reflectie? Ik help je graag met inzet van honden. Dit is een unieke vorm van coaching. 

Honden kunnen als spiegel of metafoor een enorme bijdrage leveren om onze ogen te openen en te zien en vooral ervaren wat er precies speelt en hoe we ons gedrag in betere banen kunnen leiden. Het is bijzonder om te ervaren wat we van honden kunnen leren!

Begeleiding hond

Heeft u een pup in huis die u graag wilt leren zich goed te gedragen in onze drukke maatschappij? Een hond die niet zo gek is van kinderen, of hardlopers? Een hond die naar u gromt als u te dicht bij zijn eten in de buurt komt? Ik help u met het oplossen van deze en andere problemen en vooral met het leren van ander fijn gedrag! Zodat u weer plezier ervaart in de omgang met uw hond. 

 

Kandidaten zeggen over mij;

"Het kan niet anders of je hebt direct een klik met Dunya. Ze voelt goed aan wat jou verder helpt, stelt de juiste vragen en geeft praktische tips die meteen bruikbaar zijn."

"Dunya komt gemakkelijk in verbinding. Dit doet ze door interesse te tonen, aandacht te geven, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ze is scherp in het analyseren van je coach behoefte."

"Dunya is super enthousiast en gedreven en zij weet precies uit te vinden waar mijn kracht ligt en hoe ik de kansen die er voor mij zijn aan moet pakken."